A Szociális Érdekeket Pártoló Emberek Közössége Egyesület - SZÉPEK - mindig fontosnak tartotta a más civil szervezetekkel történő együttműködést. A "Fehérvár Travel" Alapítvány már korábban is támogatta az Egyesület rendezvényeit, céljait. 
Nemrégiben a Székesfehérvárra érkező ukrán menekült személyek megsegítéséhez kaptak 1 millió Ft-ot összegű támogatást a humanitárius krízis enyhítése céljából.  Ez az összeg a segítő folyamatban nagy szerepet vállaló szociális munkások számára biztosít anyagi hátteret. Ennek tudatában végezhetik azt a nagyon kreatív munkát, amely újabb kihívásként nehezedik rájuk. A biztonságérzést az teremti meg számukra, hogy a támogatási összeghez rugalmasan nyúlhatnak hozzá, azt a felmerülő, legfontosabb szükségletek kielégítésére fordíthatják kötöttségek nélkül. Várhatóan április közepén használnak fel először kisebb összeget a forrásból, amely jelzi, hogy megfontoltan, átgondoltan végzik a munkájukat.
Első alkalommal a gyors változásokra és a kialakult helyzetre való tekintettel - figyelembe véve a melegedő időjárást -  egy hűtőgépet vásároltak. A hűtőgép szolgálja a rászorulókat abban, hogy tevékenyen és tanulékonyan vegyenek részt saját maguk élelmezésében, a főzésben az önállóságuk megteremtéséhez vezető úton.

Tisztelt Fehér Travel Alapítvány!

      


"Szeretnénk megköszönni az Enyingi Család- és Gyermekjóléti Központ valamennyi munkatársa és a szolgáltatásainkban részesülő családok nevében, hogy a 2021-es évben is pozitív elbírálásban részesült pályázatunk.
Intézményünk ellátottjai között vannak olyan mozgásukban korlátozott személyek, akik nem vagy nehezen tudják felkeresni Központunkat. A gépjárművel lehetőséget tudunk biztosítani a családok otthonában végzett gyorsabb ügyintézésre. Intézményünk munkatársai olyan rászoruló családokkal kerülnek kapcsolatba, akik az Alapítványuk szellemiségének megfelelő értékrendet képviselnek; minden esetben tudásuknak megfelelő legmagasabb szintű ellátást nyújtanak az érintetteknek."

Köszönjük bizalmukat és megtisztelő támogatásukat!"

Bartalos Krisztina intézményvezető nevében és megbízásából:
Vései-Varga Adrienn szociális asszisztens

Enyingi Család- és Gyermekjóléti Központ
8131 Enying-Balatonbozsok, Gárdonyi Géza utca 86/3. hrsz.
+36 22/555-424; +36 22/ 372-104
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
Attachments:
Download this file (95-6.pdf)95-6.pdf265 kB

Tisztelt Fehérvár Travel Alapítvány!

Köszönjük a támogatást ehhez a hasznos eszközhöz!

Hétfőn a megbeszéltek szerint ott lesz az eszköz Pusztavámon, a Vértes utca 9.-ben, de szeretnék olyan képet küldeni, ahol Kristóf használja is. A képen a Braille-írógép is látszik, amit szintén az Alapítvány támogatásával tudtunk megvásárolni, amikor elkezdte az iskolát, 4 évvel ezelőtt.

Tisztelettel:

Bors Erzsébet, Kristóf édesanyja

Tisztelt Fehérvár Travel Alapítvány!

Ezúton szeretném megköszönni Önöknek a támogatásukat, hogy elektromos mopedhez hozzájuthattam! Nagyon hálás vagyok érte!

A világ kitárult előttem. Most már egyedül tudok magamnak bevásárolni, ügyet intézni, amihez eddig mindig segítséget kellett kérnem. Még egyszer nagyon szépen köszönöm!

Kívánok Önöknek jó egészséget, kitartást a mindennapokban, és Isten áldását!

Üdvözlettel :

Vaskó Tünde Anna 

Tisztelt Igari Antal Elnök  Úr és az alapítvány Munkatársai!

Magam és az önkénteseink nevében is köszönöm az alapítványunknak nyújtott támogatást mely lehetővé teszi a "kert projektünk" folytatását a Frim Jakab otthon lakóival.

Üdvözlettel

Pintér József 

Szent Lázár Lovagok Alba Regia Alapítvány kuratórium elnöke

Tisztelt Fehérvár Travel Alapítvány!

Ezúton szeretnénk megköszönni Önöknek a gépkocsi vásárlásunkhoz nyújtott segítségüket. 

Végre sokkal könnyebb Lórit naponta Székesfehérvárról Budapestre óvodába szállítani. A minimális fogyasztás és a hatalmas csomagtér, amiben végre simán elfér a babakocsi, hatalmas élmény számunkra. 

Mégegyszer hálásan köszönjük! 

Kovács Lívia és Kovács Loránd 

 

Tisztelt Fehérvár Travel Alapítvány!

A Humán Család- és Gyermekjóléti Szolgálat családsegítőjeként nyújtottam segítséget Beregszásziné Horváth Erzsébet 8093 Lovasberény, Széchenyi u. 84. szám alatti lakos részére a pályázat megírásában.
Sikeresen, 2021. január 16-án kiszállításra került a tűzifa, amely nagy boldogságot okozott.

Velence, 2021. 01. 20.

Köszönettel:
Horváth Erika
családsegítő

Tisztelt Fehérvár Travel Alapítvány! Kedves Alapítványi munkatársak!

Nagyon szépen köszönjük támogatásukat, melyet kislányunk, Zoé műtétjére kaptunk.

Igazi meglepetés és hatalmas öröm számunkra, hogy segítik kislányunk gyógyulását.

Még egyszer nagyon szépen köszönjük támogatásukat!

Áldott karácsonyt, békés, boldog új esztendőt és jó egészséget kívánunk!

Üdvözlettel, Zuzu, Gyöngyi, Péter (Szaller család)

Tisztelt Igari Antal!
Tisztelt Kuratórium!

Ezúton köszönjük ismét a Tordasi Közhasznú Állatasszisztált Terápiás és Oktatási Egyesület valamennyi munkatársa és a szolgáltatásainkban részesülő gyermekek nevében az I-001-1/2020. számú pályázatunk pozitív elbírálását.


A pályázatban szereplő tűzzománc kemence és az alapanyagokat tartalmazó induló készlet beszerzése rendben megvalósult és lezárult.
Sajnos a jelenlegi rendkívüli helyzetben szűk körben csomagoltuk ki az eszközöket, és egyelőre csak segítő kutyáinkkal közösen örülhettünk a nagyszerű beszerzésnek.
Reméljük, hamarosan megnyithatjuk kapuinkat a gyermekek előtt is, és elindíthatjuk új kézműves terápiánkat, tűzzománc foglalkozásainkat.

Köszönjük bizalmukat és megtisztelő támogatásukat!

Tisztelettel:

Fedák Krisztina                                       dr Hampóné Kiss Zsófia

        elnök                                                      gyógypedagógus

"Tisztelt „Fehérvár Travel" Közhasznú Alapítvány a Rászorulókért!
Tisztelt Igari Antal kuratóriumi Elnök Úr!

Mindenek előtt ez úton tisztelettel megköszönöm szíves támogatásukat betegeink, kollégáink nevében, mint ahogy a Szemészeti Alapítvány munkatársai nevében is ahhoz, hogy hordozható szemnyomás mérőeszköz rendelkezésünkre állhat a jövőben.

A betegellátásban, annak minőségi kiszolgálásában mindenképpen nagy segítséget kap ennek az eszköznek a beszerzése!

Tisztelettel és köszönettel:

                                                                      Dr. Tóth Jenő
                                                                  Oszt. vez Főorvos
                                                                Kuratórium Elnöke

Attachments:
Download this file (dr. Tóth J..pdf)dr. Tóth J..pdf275 kB