Köszönet lakóink ès mindannyiunk nevében a kisvonatozásèrt!  🚂🚃🚃🥰

Boldogok voltak időseink, hogy az Önök jóvoltából városlátogatásra volt lehetőségünk! 

Sok áldást kívánunk munkájukhoz, ès mègegyszer KÖSZÖNET!


Karcaginè Aranka mentálhigiénés csoportvezető
Kossuth Zsuzsanna Szociális Intézmény Rákóczi utcai Idősek otthona
Kedves Beáta!
Szeretném lakóink nevében megköszönni az ajándékban kapott hintaágyat, ami napi szinten használatban van a demens részleg udvarán!
Isten Áldása Legyen Munkájukon!
Köszönettel, Hálával és Üdvözlettel!
Az otthon lakói! :)

Karcagi Sándorné
mentálhigiénés csoportvezető

Kossuth Zsuzsanna Szociális Intézmény
  Rákóczi utcai Idősek otthona

    

                    


                                                                                                        
8000 Székesfehérvár Rákóczi u.34.

Fehérvár Travel Alapítvány
8000 Székesfehérvár, Kossuth u. 9.

Tisztelt Fehérvár Travel Alapítvány Dolgozói!

Ezúton szeretnénk a lakók és a dolgozók nevében megköszönni a lehetőséget, hogy június 2-án csütörtökön közös fagyizás volt az intézmény udvarán! Nagy volt az öröm és boldogság, amit tapasztalhattunk és azt, hogy a fagyizás élményében a súlyos állapotban lévő fekvőink is részesülhettek! A kollégák sorban vitték a szobákba a gombócokkal teli tölcséreket, és kiskanállal etették időseinket! A lakók arcán a boldogság leírhatatlan volt! Köszönet Tornyainé Katikának is, aki önzetlenül segíti munkánkat, és a rendelkezésére bocsájtott összegből rendezte a költségeket! Hálával a szívünkben gondolunk Önökre!

Üdvözlettel és Köszönettel!

Mészáros Józsefné 
igazgató

Karcagi Sándorné
mentálhigiénés csop. vez.
                                                                                                                                                                                
Székesfehérvár, 2022.06.13.

 

Tisztelt „Fehérvár Travel" Közhasznú Alapítvány a Rászorulókért!


Hálásan köszönöm, hogy szíves segítségükkel Édesanyám (Födelevics Józsefné, Sárbogárd Kossuth u. 36) egy új mosógéphez jutott. 

Minden alkalommal, mikor meglátogatom örömmel említi, hogy milyen csendes és jó kis gépet kapott.  
Továbbá, külön köszönöm, M. Somogyi Beátának türelmes kedves segítségét, hogy érthetővé tette számomra a lebonyolítás részleteit és gyors megoldását.
Kívánok Önöknek jó egészséget, sikereket!


Kiváló tisztelettel:   
Födelevics Tibor

A Szociális Érdekeket Pártoló Emberek Közössége Egyesület - SZÉPEK - mindig fontosnak tartotta a más civil szervezetekkel történő együttműködést. A "Fehérvár Travel" Alapítvány már korábban is támogatta az Egyesület rendezvényeit, céljait. 
Nemrégiben a Székesfehérvárra érkező ukrán menekült személyek megsegítéséhez kaptak 1 millió Ft-ot összegű támogatást a humanitárius krízis enyhítése céljából.  Ez az összeg a segítő folyamatban nagy szerepet vállaló szociális munkások számára biztosít anyagi hátteret. Ennek tudatában végezhetik azt a nagyon kreatív munkát, amely újabb kihívásként nehezedik rájuk. A biztonságérzést az teremti meg számukra, hogy a támogatási összeghez rugalmasan nyúlhatnak hozzá, azt a felmerülő, legfontosabb szükségletek kielégítésére fordíthatják kötöttségek nélkül. Várhatóan április közepén használnak fel először kisebb összeget a forrásból, amely jelzi, hogy megfontoltan, átgondoltan végzik a munkájukat.
Első alkalommal a gyors változásokra és a kialakult helyzetre való tekintettel - figyelembe véve a melegedő időjárást -  egy hűtőgépet vásároltak. A hűtőgép szolgálja a rászorulókat abban, hogy tevékenyen és tanulékonyan vegyenek részt saját maguk élelmezésében, a főzésben az önállóságuk megteremtéséhez vezető úton.

Tisztelt Fehér Travel Alapítvány!

      


"Szeretnénk megköszönni az Enyingi Család- és Gyermekjóléti Központ valamennyi munkatársa és a szolgáltatásainkban részesülő családok nevében, hogy a 2021-es évben is pozitív elbírálásban részesült pályázatunk.
Intézményünk ellátottjai között vannak olyan mozgásukban korlátozott személyek, akik nem vagy nehezen tudják felkeresni Központunkat. A gépjárművel lehetőséget tudunk biztosítani a családok otthonában végzett gyorsabb ügyintézésre. Intézményünk munkatársai olyan rászoruló családokkal kerülnek kapcsolatba, akik az Alapítványuk szellemiségének megfelelő értékrendet képviselnek; minden esetben tudásuknak megfelelő legmagasabb szintű ellátást nyújtanak az érintetteknek."

Köszönjük bizalmukat és megtisztelő támogatásukat!"

Bartalos Krisztina intézményvezető nevében és megbízásából:
Vései-Varga Adrienn szociális asszisztens

Enyingi Család- és Gyermekjóléti Központ
8131 Enying-Balatonbozsok, Gárdonyi Géza utca 86/3. hrsz.
+36 22/555-424; +36 22/ 372-104
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
Attachments:
Download this file (95-6.pdf)95-6.pdf265 kB

Tisztelt Fehérvár Travel Alapítvány!

Köszönjük a támogatást ehhez a hasznos eszközhöz!

Hétfőn a megbeszéltek szerint ott lesz az eszköz Pusztavámon, a Vértes utca 9.-ben, de szeretnék olyan képet küldeni, ahol Kristóf használja is. A képen a Braille-írógép is látszik, amit szintén az Alapítvány támogatásával tudtunk megvásárolni, amikor elkezdte az iskolát, 4 évvel ezelőtt.

Tisztelettel:

Bors Erzsébet, Kristóf édesanyja

Tisztelt Fehérvár Travel Alapítvány!

Ezúton szeretném megköszönni Önöknek a támogatásukat, hogy elektromos mopedhez hozzájuthattam! Nagyon hálás vagyok érte!

A világ kitárult előttem. Most már egyedül tudok magamnak bevásárolni, ügyet intézni, amihez eddig mindig segítséget kellett kérnem. Még egyszer nagyon szépen köszönöm!

Kívánok Önöknek jó egészséget, kitartást a mindennapokban, és Isten áldását!

Üdvözlettel :

Vaskó Tünde Anna 

Tisztelt Igari Antal Elnök  Úr és az alapítvány Munkatársai!

Magam és az önkénteseink nevében is köszönöm az alapítványunknak nyújtott támogatást mely lehetővé teszi a "kert projektünk" folytatását a Frim Jakab otthon lakóival.

Üdvözlettel

Pintér József 

Szent Lázár Lovagok Alba Regia Alapítvány kuratórium elnöke