Köszönettel fogadtuk a I-012-1/2015. számú pályázatunk pozitív elbírálását,melyet az alapítvány kuratóriuma 2015.március 27-én tartott ülésén  hozott, melyben az alapítványunk 2.500.000 Ft összegű támogatást kapott kisbusz vásárlására.

Eszközbeszerzésünk a 14 éve folyamatosan biztosított gyógyúszás foglalkozásunkat, versenyeztetésünket teszi költséghatékonyabbá az alapítvány saját szállító járműve. 

A foglalkozásokon részt vevő gyermekek gyógyulását, fejlődését felgyorsíthatja e terápia, amelynek közvetlen eredménye, hogy jobban elfogadják magukat és betegségüket, könnyebben elfogadtassák másokkal állapotukat, közvetett eredmény, hogy ezzel elérjék, hogy a jövőben egyenlő félként tekintsenek rájuk (és azokká is váljanak), például a munkaerőpiacon.

A „BORÓKA”Mozgássérült Gyermekek Fejlesztéséért Alapítvány és az alapítvány szolgáltatását igénybe vevő sérült és beteg gyermekek családja nevében szeretném megköszönni a Fehérvár Travel Alapítvány  anyagi támogatását. Ezzel az alapítványunk működését nagymértékben megkönnyítették, elősegítve hogy az így megmaradt  forrásokat fejlesztésekre tudjuk csoportosítani.

Segítő együttműködésüket nagyon köszönöm!További áldozatos munkájukhoz jó egészséget kívánok!

Tisztelettel:

Megyeriné Tóth Gabriella
Kuratórium elnöke

Enying, 2015. június 10.

{AG}Boróka{/AG}


[Vissza]